Onestin leaga parteneriate in Austria la 17 grade!

Tinerii de la Asociatia de Tineret Onestin sunt prezenti in Austria la Training and networking “Encourage youth! Networking and strategies”ce are loc in perioada 8-15 august 2010, in localitatea Bad Ischl , situata in apropierea orasului Szalzburg din Austria. La acest training sunt prezenti tineri din 9 tari (Romania, Austria, Turcia, Estonia, Bulgaria, Spania, Italia, Polonia si Portugalia) , reprezentand 13 organizatii. Asociatia de Tineret ONESTIN este prezenta prin presedintele Alexandru Cristea care, desi printre cei mai mici ca varsta, are deja o buna experienta acumulata in cele zece proiecte europene in care a fost implicat . Tinerii vor invata unii din experienta altora si vor incerca sa lege noi parteneriate , inclusiv pe proiecte ce ar putea fi desfasurate in Africa, America Latina sau Asia.
Se vor prezenta metode noi de educatie non-formala , se vor pune bazele unor noi colaborari intre liderii de tineret , se vor semnala aspecte pozitive si legate de gestionarea conflictelor ce apar in dialogul intercultural si se vor realiza norme de bune practici pentru viitoarele proiecte europene. La intoarcere , Alexandru Cristea va prezenta pe larg desfasurarea si rezultatele obtinute prin posibilele noi partenriate ce pot fi incheiate in sprijinul tinerilor din Onesti.
Si activitatile de acest gen nu se opresc! Urmeaza priecte in Cracovia- Polonia, Ankara -Turcia, Lisabona – Portugalia, Ungaria, Italia , din nou Austria si Italia si inca multe altele, surprizele fiind cele castigate in Romania, Training and networking “Encourage youth! Networking and strategies”, ce vor debuta la inceputul tomanei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu