Tabăra de iarnă Onestin de la Bran, a avut ca ţel consolidarea grupului şi responsabilizarea membrilor. Scopul a fost atins, acţiunile au fost puse în practică, nu totdeauna conform planului anterior, ci uneori pe baza inspiraţiei şi ideilor de moment. Pregătirea mesei în echipe a dat dovadă de organizare. Supravegheaţi şi ajutaţi de bucătarul şef, Alin, mâncarea a fost comestibilă şi nimeni din cei peste 60 de participanţi nu a fost „otrăvit”!!!
Cazarea a fost „SUPER!”, Având parte de condiţii foarte bune. Camerele au fost „vii” şi datorită energiei colorate a tinerilor. Am vizitat Peştera Dâmbovicioara, Castelul Bran, schitul Bran, pârtia Zănoaga, castelul Peleş, staţiunea Sinaia. Distracţia a fost la cote înalte, atât la propriu cât şi la figurat.
Sursa: Ziarul ORA 25
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu