Ce am facut noi?

Actiuni sociale si de caritate

• Am daruit in spitale, gradinite, penitenciare si alte institutii de ocrotire sociala, brosuri religioase, iconite, cruciult?e, calendare, carti, jucarii, rechizite, alimente, imbracaminte si iîncaltaminte.

• Periodic s-au impartit pachete cu alimente, imbracaminte, dulciuri si fructe in sprijinul copiilor si tinerilor cu venituri modeste, famililor defavorizate, varstnicilor, precum si victimelor inundatiilor.

• Cu ajutorul tinerilor am desfasurat un proiect la nivel national cu privire la violenta in familie, precum si un proiect cultural pentru tineret finalizate cu infiintarea unui Centru de Tineret.

Activitati culturale
• S-au sustinut cursuri de muzica (cor, chitara, pian), teatru, comunicare, proiecte europene, limba engleza , autoaparare si dans pentru copii si tineri.

• Asociatia a organizat 10 spectacole caritabile in orasele Onesti, Tg Ocna si Comanesti, cu invitati de prestigiu precum Angela Similea si Zoia Alecu.

• Trupa de teatru a Asociatiei a participat la 5 festivaluri de teatru pentru tineret, unde a castigat multiple premii la nivel national.

• Corul Asociatiei a avut o prezenta constanta, cu precadere in perioada sarbatorilor de iarna.
Proiecte educative
• Peste 180 de tineri au participat in diferite training-uri, cursuri de instruire la mare si la munte, toate acestea gratuit.

• S-au organizat 7 tabere de vara si de iarna, cu sustinere partiala din partea Asociatiei.

• Am desfasurat actiuni culturale si educative cu tineri liceeni, persoane aflate in deten?te si cu copii proveniti din familii cu venituri reduse, precum si concursuri de: pictura, design, teatru, origami, dans si muzica.

• Periodic am desfasurat campanii de informare pe diferite teme, sondaje de opinie si conferin?e cu tematica spirituala.
Performante la nivel european
• In anii 2008-2009 s-a participat cu un numar de 70 de elevi si studenti in 15 proiecte europene de tineret Youth in Action in urmatoarele tari: Turcia, Cehia, Polonia, Portugalia, Spania, Germania, fiind acreditati pentru Serviciul European de Voluntariat.

• In vara anului 2009, am desfasurat primul proiect european in Onesti prin participarea a 30 de tineri din 6 tari europene.
Multumim
Toate acestea s-au facut si cu sprijinul dumneavoastra, al celor ce ne-ati sustinut in aceasta perioada.

Pentru a putea continua si multiplica astfel de actiuni, contam pe toti cei ce au îicredere ca putem face impreuna mai multe pentru tineri si nu numai!
Invitatie
Cu speranta ca nu o sa va dezamagim, asteptam sa ne sustineti in continuare !
Ii asteptam si pe copiii sau cunoscutii dumneavoastra sa beneficieze de activitatile desfasurate de noi !
Cum functioneaza?

Statul roman va da acum posibilitatea sa sprijiniti organizatile non-profit, permitamdu-va sa decideti dumneavoastra destinatia a 2% din impozitul pe venit ce se vireaza automat catre bugetul de stat.
Daca sunteti interesati sa contribuiti la proiectele noastre, in vederea dezvoltarii activitatilor ce presupun implicarea tinerilor, prevederile legale in vigoare va ofera posibilitatea de a va implica, fara ca acest lucru sa va afecteze bugetul !
Trebuie doar sa completati si sa semnati datele din formularul 230, pe care il puteti descarca de aici
Sursa: Onestin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu