ONESTIN în sesiunea de iarna!

E inceput de an si e timpul ca lumea sa faca atat „inventarul” pentru anul ce a trecut, cat si planuri pentru cel ce tocmai a inceput. Asociatia de Tineret ONESTIN nu a lasat sa treaca nici prima saptamana a lunii ianuarie, ca s-a pus pe treaba. Consiliul Director s-a intalnit inca din data de 29 decembrie pentru Adunarea Generala din 5 ianuarie 2011, la care au participat peste 40 de membri.


Inainte de aceasta, in 4 ianuarie sub coordonarea unuia din membrii din „Generatia de aur ONESTIN”, Daniel Gurau, 20 de tineri din echipa de baza au participat la un prim workshop pe tema implementarii unui sistem mai competitiv de comunicare la nivel organizational prin folosirea instrumentelor Gmail.

In cadrul Adunarii Generale, presedintele asociatiei, Alexandru Cristea, a prezentat tinerilor activitatile ce urmeaza sa se desfasoare in acest an. Vor continua activitatile ?i cursurile intrate deja in calendarul Asociatiei, dar de asemenea, in acest an tinerii vor desfasura lunar activitati la Centrul de Reeducare Tg. Ocna, coordonati de membrii Onestin.

Anul acesta ca si anul trecut, tinerii vor pastra "traditia" de a face campanii de voluntariat si ajutorare precum cea de 1 IUNIE, cea de ajutorare a persoanelor defavorizate, dar si alte proiecte marca CENTRUL . Din februarie, la cursurile desfasurate de asociatie se va adauga si cursul de teatru, sustinut de profesorul Cornel Bulai, presedinte al Asociatiei Kolping din Oituz, asociatie partenera Onestin.

Pentru proiectele europene, atat cele interne cat si cele externe, se vor pregati echipe care vor lucra mai mult timp impreuna si se vor scrie noi aplicatii de proiecte pentru licitatiile nationale si internationale. Conducerea asociatiei avand asteptari mai mari anul acesta, si-a propus ca strategie reducerea participarilor in proiecte europene, la un numar de maxim opt anual, in favoarea cresterii calitatii si implicarii membrilor, trecand la un proces de selectie mai riguros a celor ce doresc sa activeze in aceasta directie.

Inca un lucru important pentru 2011 este legitimarea membrilor Onestin. Ne propunem si activitati surpriza despre care va vom informa la timpul potrivit. Pana atunci, tinerii asteapta cu nerabdare vacanta intersemestriala si binemeritata tabara de iarna.

Sursa: Onestin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu