Cafeneaua literara sustine tinerii!!

     In data de 13 aprilie a avut loc, la Biblioteca Municipala „Radu Rosetti”Onesti , lansarea cartii cu titlul „Faclia sufletului”. Cartea cuprinde o serie de poezii, eseuri si aforisme ale Doinei Mamaliga, originara din Republica Moldova, eleva de nota 10 a Colegiului cu Program Sportiv „Nadia Comaneci” din Onesti.
      Evenimentul a fost unul cald si prietenos, fiind gazduit in cadrul manifestarii lunare „Cafeneaua literara”, ce are loc la Biblioteca onesteana, iar versurile si meditatiiile Doinei au fost imbinate cu acorduri de chitara si vocile prietenilor ei, prezenti pentru a o sustine. De la lansare nu au lipsit domnul Director al Colegiului onestean, prof. Bogdan Romandas si nici dirigintele Doinei, domnul profesor Radu Cornea, care o sprijina pe tanara in tot ceea ce face si sunt mandri sa aiba o eleva ca ea in liceu.
      O alta sustinere importanta pentru Doina a reprezentat-o cea a tinerilor de la Asociatia de Tineret ONESTIN, ce i-au fost alaturi prin muzica si vers atunci cand, emotionata, si-a prezentat cartea. Alti prieteni si apropiati au fost alaturi, iar cuvintele si sustinerea gazdelor, venite prin vocea doamnei directoare Niculina Cozma, dar si din partea celorlalte doamne bibliotecare, au fost confirmari si recunoastere pentru un tanar ce doreste, se afirma, si care, cu siguranta, va confirma si in viitor. Lansarea s-a incheiat cu un ceai si o vorba calda, ambele servite tuturor cu dragoste de frumos.

Adelina PAVELESCU

Sursa: Onestin




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu