Cum şi de ce să adopţi Timeline-ul Facebook.

A trecut mai bine de o saptamana de cand ideea de Facebook Timeline a ajuns sa se regaseasca pe profilurile celor mai multi dintre noi. Daca nu ati facut trecerea, va aratam cum, iar daca ati facut-o va aratam cum puteti personaliza un pic experienta celei mai noi aplicatii marca Facebook.


Totul incepe de la adresa http://www.facebook.com/about/timeline. Aici, pe langa faptul ca activati aplicatia Timeline, puteti personaliza poza de coperta pentru viitorul vostru profil. Fata de poza profil, aceasta poate fi mai speciala, mai intima si mai panoramica.
Ce se intampla dupa? Profilul vostru ia o cu totul alta turnura, probabil ati vazut, toate informatiile postate de alungul timpului sunt atasate in stanga si dreapta unei linii. Aceasta din urma surprinde trecerea timpului prin atasarea de evenimente diverselor momente de-a lungul anilor.
Problema securitatii, in cazul Timeline-ului, nu devine nici mai simpla, nici mai complexa ca inainte. Orice setari ati aplicat in ceea ce priveste informatiile accesibile prietenilor, colegilor de munca sau membrior familiei, continua sa se aplice in exact acelasi mod. In plus fata de pana acum, accesand creionul din partea dreapta sus a unui eveniment, il puteti ascunde, iar daca faceti clic pe steluta din aceeasi zona il puteti configura sa ocupe 2 coloane, nu una singura, scrie playtech.ro 


Ideea de Timeline e sa porneasca de la inceputuri. Avand in vedere ca cei mai multi dintre voi nu aveti Facebook de cand v-ati nascut, daca sunteti asa de innebuniti dupa socializare puteti adauga evenimente importante din viata voastra si dinainte sa fi avut profilul de Facebook. Solutia? Sa stati cu mouse-ul pe linia din mijloc (Timeline) pana apare pe ea un plus. Respectivul + va ajuta sa adaugati orice tip de informatii, text, poze, check-in-uri si sa le asociati unei date.

Daca iti place articolul cineste mai mult pe facebook.com/realitatea sau pe RealitateaTV.ro


Sursa: Realitatea

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu