Ediţia I a Cupei Tineretului Onestin la şah

54 pe 64 de patratele!

54 de copii si tineri s-au întrecut, luni 2 mai, cu prilejul Zilei Tineretului, la prima editie a competitiei organizata de Asociatia de Tineret ONESTIN. Cupa Tineretului a fost gazduita de Clubul Sportiv Scolar Onesti, prin amabilitatea domnului director Mircea Agapi, si la ea au participat atat baieti cat si fete la doua categorii de varsta: copii pana în 12 ani, alaturi de copii si tineri pana în 25 de ani. Meciurile spectaculoase desfasurate în sistem elvetian, dupa dispute ce au durat peste 4 ore, au evidentiat urmatorii castigatori:
Categoria fete sub 12 ani:
Locul I - Alupei Teodora , locul II - Vasai Ana Maria
Categoria fete peste 12 ani:
locul I - Abaza Teodora, Locul II – Tudose Augustina, locul III – Isaic Delia , Locul IV – Boeru Laura
Categoria baieti sub 12 ani:
locul I- Ionescu Andrei, locul II- Toader Ovidiu Irinel, locul III – Alupei Matia, locul IV – Lazarel Andrei
Categoria baieti peste 12 ani: locul I – Uglea Cristopher, locul II – Uglea Edward, locul III – Arian Haicu, locul IV- Paul Nastase
Arbitru si principal coordonator al activitatii a fost domnul antrenor de sah Emil Palade, cel care a apreciat calitatea competitorilor, precizand ca cel mai tanar competitor, Carasel Andrei, a avut doar 6 ani, semn ca viitorul acestui sport al min?ii poate fi unul bun la nivelul Onestiului.         Participantii au fost recompensati cu diplome si premii în bani, în suma totala de peste 500 ron, toate acestea acordate de sponsorul competitiei, domnul Laurentiu Neghina prin firma Nevila.
Participarea numeroasa, rezisten?a la efort si implicarea tinerilor sunt premize ca aceasta competitie va deveni o traditie în urmatoarea perioada.
Felicitari tuturor participantilor si succes pe mai departe initiatorilor!
Stefan POPESCU
Sursa: Ziarul Ora 25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu