Campania de 1 IUNIE – Am facut o bucurie daruind o jucarie!

Timp de trei saptamani, tinerii de la ONESTIN, sprijiniti de multe dintre institutiile onestene, au lucrat ca o adevarata echipa pentru a oferi o bucurie copiilor! Ei au informat cetatenii Onestiului, au amenajat cutiile speciale, le-au plasat in diferite locuri publice, au facut campanii de promovare prin afise, au difuzat spoturi radio si au promovat campania, inclusiv pe Faceebook.

Daruire dincolo de distante
Colectele de jucarii si hainute realizate au facut ca prima zi de vara sa fie una plina de surprize pentru copiii din Onesti si imprejurimi! Cei care au avut norocul de a intalni pe strada un voluntar ONESTIN au primit bomboane, jucarii si mai ales multa dragoste!
Campania din acest an a fost una ce a beneficiat de informare si sustinere, inclusiv pe internet, astfel, persoane mandre cu numele de onestean au cautat dupa putinta sa vina in sprijinul acestei initiative, aflate deja in cel de –al treilea an. Din Creta, doamna Gabriela a reusit sa informeze rudele ce au ajuns cu daruri la Centrul nostru. Din Germania, din Freiburg si alte colturi ale lumii au venit propuneri de sustinere, ce speram sa le concretizam in viitorul apropiat.

Sustinere si implicare
Pe plan local au raspuns pozitiv si persoane publice, astfel domnul consilier local Gelu Pamfil a donat alaturi de tinerii din organizatia locala a partidului pe care il reprezinta. Ca de fiecare data, cel mai apropiat sustinator a fost domnul Laurentiu Neghina ce a oferit dulciuri, jucarii, dar mai ales spatiu de depozitare si mijloace de transport pana in localitatile unde copiii ne-au asteptat cu sufletul zambind.     Scolile, liceele, dar mai ales gradinitele onestene, dintre care evidentiem gradinita Magnolia si  cea de langa scoala Stefan cel Mare si Sfant, au sustinut demersurile tinerilor. Bisericile au fost si ele aproape, si de acesta data comunitatile catolice aratand o receptivitate deosebita. Tuturor acestora si zecilor de anonimi le multumim si le oferim toata dragostea noastra pentru ca au facut sa putem aduce lacrimi de bucurie unor copii necajiti!
Cu daruri pe drumuri de tara!
De 1 iunie s- au oferit dulciuri, hainute si jucarii mergand prin Buciumi pe ulitele satului, la scoala Racauti, prin Gutinas si Radeana, apoi prin Gura Vaii si Temelia. Spre seara ne-am indreptat spre Biserica din Viisoara de Targu Trotus, unde dupa slujba de vecernie copiii s-au bucurat de ziua lor, apoi la dispensarul din Targu Trotus.
A doua zi am continuat distributia darurilor si am ajuns pana la Darmanesti si apoi la sediul maicutelor catolice din Targu Ocna.
Masinile pline de daruri au lasat in urma lor, pe langa praful gros al ulitelor, copii fericiti si parinti cu lacrimi in ochi de multumire. Nimic nu iti incalzeste inima mai mult decat un inger al Domnului care iti zambeste si strange la piept jucariile venite din partea dumneavoastra, a oamenilor ce ati raspuns si anul acesta la apelul nostru!
Va multumim in numele tuturor copiilor care acum au o hainuta noua in dulapior si papusa sau masinuta, pe care o vedeau doar la televizor sau la vecinul de vis-a-vis, acum in manutele lor!
O campanie plina de emotii, unde s-a lucrat in echipa, s-a terminat, o alta deja este in plan.
Inca odata, un sincer VA MULTUMIM, tuturor celor ce ati oferit DRAGOSTE!

Sursa: Onestin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu