Buna ziua,


In perioada 8-11 iulie 2010 CETM SANDRU ONESTI, a participat cu o delegatie de 25 de membrii activi din care 18 tineri sub 20 ani, la cea mai importanta etapa FRTE, a Campionatului National de Turism si Ecologie, organizata de ASOCIATIA TURISTICA GHIZII ROAMANIEI- BUCURESTI, in zona Muntilor Fagaras, pe Transfagarasean, apraope de Cabana Capra.


Este Editaia a III-a a MONTANIADEI, organizata de ATGR, care aduce o altfel de abordare a turismului montan prin prezenta unor probe de park adventure care a atras foarte multi concurenti veniti din toate colturile tarii. Avand experienta anilor 2008, 2009, am abordat cu cea mai mare seriozitate aceasta competitie, si rezultatele au venit, in ciuda unor schimbari majore in componenta echipajelor ( fata de anul 2010). Daca in 2009 am ocupat locul 2 general in anul 2010 venim pe locul III, si urcam pe podium, spre surprinderea celor care au plecat din club. Clubul are suficiente resurse si talente care impreuna formeaza o echipa puternica si tanara. Inca odata s-a demonstrat ca jocul de echipa e mai important decat o persoana care doreste sa concureze la toate probele sau se axeaza pe o singura proba.

Ambitia si talentul juniorilor a invins misogismul si infumurarea unor indivizi egoisti si pusi pe dezmembrarea grupului!! si interesele ascunse ale unor persoane dornice sa nu mai activam in zona eco-turismului, deranjate vadid de rezultatele anului 2009 si de prima jumatate a anului 2010!!!

Iata ca si la IZVORUL MURESULUI si la MONTANIADA , am urcat pe podium laocul III si ceea ce-a fost mai important ca d-l presedinte Olimpiu Pop de la Floare De Colt Brasov, a inmanat cupa pentru locul III, reparand greseala de acum doua saptamanai.

Participam cu 3 echipaje de cate 5 membri

Rezultatele de la Montaniada

Locul I CARAIMAN CAMPINA

Locul II CPNT BRASOV

Locul III SANDRU ONESTI

Rezultatele CTM SANDRU

Orientare baieti locul I Prisecaru Aris

Aruncarea Busteanului Locul II- Alexandra Birgaoanu

Rodeo- locul I Chirila Nicoleta

Tras cu arcul Locul III Mihaila Victor

Proba surpriza Locul III

Alpinism teoretic - Mocanu Calin Locul III

CROS MONTAN

Fete 3000M Bordea Floarea-Adelina - Locul IV

Baieti 5000M Prisecanu Aris-Adrian - Locul IV

Tras cu arcul - Munteanu Andrei - LOCUL IV

In sera de 09 iulie a cantat Mircea Baniciu, intr-o companie de muntomani dornici de o reintalnire cu dansul.

Traseul montan presarat cu frumuseti deosebite a incantat participantii de la proba de regularitate ce s-a tinut sambata 10 iulie.

Seara culturala de sambata a fost deosebita echipajele cluburilor au fost la inaltime in ciuda ploii continuie.

In perioada 22-25 iulie se va tine in DELTA - TROFEUL ALBATROS- GALATI urmat de TROFEUL SANDRU in perioada 5-8 august in zona Slanic Moldova- Muntii Nemira.

Vom reveni cu amanunte

Cu respect

Gh Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu