Voltaj

Formatia a luat fiinta in 1982 si, avind o personalitate prea puternica pentru regimul comunist, a reprezentat pentru unii un pericol social.

Insa vremurile s-au schimbat, ca si componenta trupei (de nenumarate ori). Prima piesa, NORI DE HIRTIE, a constituit capul de afis al primului concert, tinut la Casa de Cultura MIHAI EMINESCU din Bucuresti.
Urmatoarele aparitii scenice au avut in repertoriu piese de succes ca ACEASTA-IINTREBAREA , plus hituri AC/DC. Gasca initiala (Horatiu Rad - bass, Nikki Dinescu - tobe, Gabi Nacu - chitara, Cristi Minculescu - voce, Adrian Ilie - chitara) se sparge, insa jocul reincepe in octombrie 1986, cu aparitia lui Cristi Ilie - solist, Adrian Ilie - chitara, Amedeo Bolohoi - chitara, Dan Mateescu - bass, Doru Istudor M.S.- tobe.
Formula se schimba iar in '88, etalindu-i pe: Gabi Constantin - chitara, Valeriu Ionescu - bass, Cristi Ilie - vocal, Doru Istudor M.S. - tobe si Cristi Luca - chitara.

Prima aparitie discografica are loc nemeritat de tirziu, in 1995, cu NORI DE HIRTIE si LUMINA pe compilatia Unplugged Romania (cu Tavi Colen - solist). Un an mai tirziu, in decembrie, este lansat primul album, PERICOL DE MOARTE (cu Adrian Sirbu in locul lui Luca), la Roton.
Albumul i-a electrizat pe fani si specialisti, fiind in fapt o colectie de hituri ale trupei: LUMINA, NORI DEHIRTIE, ARMA TA, CENUSA SI DIAMANT, OCHII TAI s.a. Lansarea a fost nonconformista si in acelasi stil au urmat numeroase concerte in majoritatea oraselor tarii.

In iulie '98 are loc o schimbare esentiala in componenta: apare Calin "Pictorul" Goia ca vocalist, fost elev meritoriu al Scolii Vedetelor, de chitara se ocupa in continuare Gabi "Porkus" Constantin, la bass presteaza Vali "Prunus" Ionescu iar Paul "Pampon" Neacsu se manifesta sadic asupra tobelor. Prima lor miscare de trupe: aducerea in actualitate a unui hit Queen - We Will Rock You.

In februarie 99 VOLTAJ lanseaza primul maxi-single din istoria formatiei "ASTA-I VIATA", urmat in 12 iulie de lansarea albumului "RISK MAXIM 2".

Urmeaza numeroase concerte in tara, in sali si in aer liber, turnee pe litoral si festivaluri. In decembrie 99 VOLTAJ castiga trofeul "MICROFONUL DE AUR" pentru cel mai bun album rock.

Intre timp trupa a mai lansat albumul "Bungee" (2000) de pe care se remarca hit-ul "Albinuta" si apoi "3D" (2001) care a adus in atentia publicului piese precum "20 de ani" sau "3D", si in aceasta perioada este cooptat in trupa si Bobby Stoica care canta la clape.

In anul 2002 are loc si ultima schimbare de componenta in trupa Voltaj: pentru ca Pampon se pregateste sa plece in strainatate, locul lui la tobe este luat de Oliver Sterian, (fiul regretatului folkist Vali Sterian), care a fost tobosar la trupa Bere Gratis.

In 2002 a fost lansat discul 424. Cifra reprezinta zilele trecute de la lansarea albumului 3D. Videoclipul single-ului "De maine" reprezinta o alta reusita regizorala a lui Petre Nastase. Locatia videoclipului este si ea speciala - o imensa platforma petroliera.
Pentru ca munca la videoclip a insemnat un efort colectiv sustinut, trupa Voltaj a dorit sa impartaseasca aceasta experienta cu fanii si au inclus pe albumul 424 videoclipul si making of-ul acestuia.
Urmeaza Scrisoare in acelasi an si "Noapte Buna" in 2003. Tot in 2003 le apare si primul "Best of" in actuala componenta, pentru ca anul urmator sa apara albumul "Povestea oricui", reeditat in 2005 pe DVD.
Tot in 2005 au scos pe piata Cartea Voltaj si Integrala Voltaj, un album cu cele mai bune piese din 1998 pana in 2005.
Trupa a castigat `Best Romanian Act` la MTV Europe Music Awards 2005.
Cel mai nou disc al lor este "Revelator". Noutatile albumului constau intr-un sound cu accente electro si o simbolistica puternica si atent definita in jurul careia se regrupeaza toate elementele discului, incepand de la titlu, mesaje si terminand cu grafica copertii.
Site oficial
Un simplu prieten si prietenul adevarat
Un simplu prieten si prietenul adevarat
Un simplu prieten , cand vine in vizita se comporta ca un invitat.
Un prieten adevarat, iti deschide frigiderul si se serveste.
Un simplu prieten , nu te-a vazut niciodata plangand.
Un prieten adevarat are umerii umezi de la lacrimile tale.
Un simplu prieten, nu stie prenumele parintilor tai.
Un prieten adevarat are numarul de telefon al parintilor tai in agenda telefonica.
Un simplu prieten aduce la ziua ta o sticla de bautura.
Un prieten adevarat soseste mai devreme pentru ca sa te ajute la pregatiri si ramane mai tarziu ca sa te ajute sa faci curat.
Un simplu prieten nu agreeaza cand il suni in preajma orei lui de culcare.
Un prieten adevarat te intreaba de ce ti-a luat atat de mult pana l-ai sunat.
Un simplu prieten considera ca prietenia voastra a luat sfarsit cand apare prima cearta intre voi.
Un prieten adevarat te suna imediat dupa cearta.
Un simplu prieten se asteapta sa fii mereu la dispozitia lui.
Un prieten adevarat este mereu in preajma ta.
Campania “Sterge lacrimile aduse de ape” .





Reportaj din inima faptelor.
Asa cum focul are nevoie de o scanteie care face ca, in cele din urma, flacarile sa urce spre cer, la baza oricarei actiuni caritabile sta dorinta de fi alaturi de oamenii in nevoi, dorinta care, in ziua de 2 iulie, a determinat Asociatia de Tineret ONESTIN, in colaborare cu NEVILA si Connect FM, sa demareze o actiune ce avea ca scop ajutorarea sinistratilor din judetul Bacau.


De-a lungul saptamanii ce a urmat am pus la incercare sensibilitatea cetatenilor din Onesti. Primul pas a fost acela al informarii. Astfel, timp de doua zile am invelit orasul intr-o patura de afise, de flyere si mesaje audio pe frecventa 97.5 FM.
Buna ziua,


In perioada 8-11 iulie 2010 CETM SANDRU ONESTI, a participat cu o delegatie de 25 de membrii activi din care 18 tineri sub 20 ani, la cea mai importanta etapa FRTE, a Campionatului National de Turism si Ecologie, organizata de ASOCIATIA TURISTICA GHIZII ROAMANIEI- BUCURESTI, in zona Muntilor Fagaras, pe Transfagarasean, apraope de Cabana Capra.


Este Editaia a III-a a MONTANIADEI, organizata de ATGR, care aduce o altfel de abordare a turismului montan prin prezenta unor probe de park adventure care a atras foarte multi concurenti veniti din toate colturile tarii. Avand experienta anilor 2008, 2009, am abordat cu cea mai mare seriozitate aceasta competitie, si rezultatele au venit, in ciuda unor schimbari majore in componenta echipajelor ( fata de anul 2010). Daca in 2009 am ocupat locul 2 general in anul 2010 venim pe locul III, si urcam pe podium, spre surprinderea celor care au plecat din club. Clubul are suficiente resurse si talente care impreuna formeaza o echipa puternica si tanara. Inca odata s-a demonstrat ca jocul de echipa e mai important decat o persoana care doreste sa concureze la toate probele sau se axeaza pe o singura proba.

Ambitia si talentul juniorilor a invins misogismul si infumurarea unor indivizi egoisti si pusi pe dezmembrarea grupului!! si interesele ascunse ale unor persoane dornice sa nu mai activam in zona eco-turismului, deranjate vadid de rezultatele anului 2009 si de prima jumatate a anului 2010!!!

Iata ca si la IZVORUL MURESULUI si la MONTANIADA , am urcat pe podium laocul III si ceea ce-a fost mai important ca d-l presedinte Olimpiu Pop de la Floare De Colt Brasov, a inmanat cupa pentru locul III, reparand greseala de acum doua saptamanai.

Participam cu 3 echipaje de cate 5 membri

Rezultatele de la Montaniada

Locul I CARAIMAN CAMPINA

Locul II CPNT BRASOV

Locul III SANDRU ONESTI

Rezultatele CTM SANDRU

Orientare baieti locul I Prisecaru Aris

Aruncarea Busteanului Locul II- Alexandra Birgaoanu

Rodeo- locul I Chirila Nicoleta

Tras cu arcul Locul III Mihaila Victor

Proba surpriza Locul III

Alpinism teoretic - Mocanu Calin Locul III

CROS MONTAN

Fete 3000M Bordea Floarea-Adelina - Locul IV

Baieti 5000M Prisecanu Aris-Adrian - Locul IV

Tras cu arcul - Munteanu Andrei - LOCUL IV

In sera de 09 iulie a cantat Mircea Baniciu, intr-o companie de muntomani dornici de o reintalnire cu dansul.

Traseul montan presarat cu frumuseti deosebite a incantat participantii de la proba de regularitate ce s-a tinut sambata 10 iulie.

Seara culturala de sambata a fost deosebita echipajele cluburilor au fost la inaltime in ciuda ploii continuie.

In perioada 22-25 iulie se va tine in DELTA - TROFEUL ALBATROS- GALATI urmat de TROFEUL SANDRU in perioada 5-8 august in zona Slanic Moldova- Muntii Nemira.

Vom reveni cu amanunte

Cu respect

Gh Istrate

Sterge lacrimile aduse de ape!

Asociatia de Tineret Onestin, alaturi de Nevila si Connect FM, a initiat o noua campanie, din dorinta de a ajuta bacauanii greu incercati de catre inundatii. Spre deosebire de precedentele campanii, aceasta are o miza uriasa: viata. Misiunea promotorilor este cu atat mai dificila, cu cat timpul in care trebuie sa mobilizeze si sa constientizeze cetatenii, pentru ca, intr-un final, sa colecteze bunurile donate de catre acestia, este mai scurt (de ordinul catorva zile). Asadar, sunteti rugati sa nu ramaneti impasibili in fata oamenilor afectati de calamitate. Detaliile le gasiti pe afisul din dreapta.


De asemenea, sunteti rugati sa transmiteti mesajul (afisul) mai departe, pentru ca, cei ce vor sa ia parte la un act de solidaritate, sa ne poata contacta. Va multumim!